Verzendkosten & Afhalen

Hieronder vindt u alle informatie over het bezorgen en de levertijd.

Bij bestellingen onder €25,- (incl. BTW) wordt er €3,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Normaal gesproken word je bestelling per brievenbuspost verzonden. Is je bestelling te groot en past dit niet dan wordt deze per pakketdienst van de PostNL verzonden. Het voordeel van brievenbuspost is dat je niet thuis hoeft te zijn om je bestelling te ontvangen.

Bestellingen vanaf €25,- (incl. BTW) worden gratis verzonden

Verzending buitenland

Voor bestellingen naar België, Luxemburg of Duitsland betaal je eenmalig € 3,95 verzendkosten. Ander land? Mail ons even.

Levertijd

Bij elk product ziet u de voorraadstatus. Is het artikel op voorraad en bestelt u op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 16.00 uur? Dan verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag en ontvangt u deze doorgaans de volgende werkdag.

Afhalen (ook mogelijk buiten kantooruren)

Afhalen is ook mogelijk. Wij zijn gevestigd in Almere? Bij het afronden van uw bestelling kunt u kiezen voor de optie 'Afhalen'. Op afspraak is het zelfs mogelijk om buiten kantooruren uw bestelling op te halen.

Bestelling bezorgen op een ander adres?

Uw bestelling bijvoorbeeld laten afleveren op u werk? Bij het afronden van uw bestelling kunt u eenvoudig een ander afleveradres toevoegen.

Volgen van bestelling?

U ontvangt altijd van ons een e-mail wanneer uw bestelling is verzonden. In uw persoonlijke account kunt u ook zien wanneer uw bestelling is verzonden. Wij gebruiken altijd PostNL voor onze bestellingen. Past een zending, vanwege het formaat niet door de brievenbus dan wordt deze als pakketpost verzonden. In dat geval sturen per e-mail altijd een track-and-trace nummer van de zending. Met dit nummer kunt u via de PostNL de status van uw bestelling volgen.

Vertraging

tijdens verzending U heeft wel een verzendbevestiging ontvangen, maar nog niet uw bestelling ontvangen? Dan verzoeken wij u vriendelijk minimaal drie werkdagen af te wachten. In uitzonderlijke gevallen heeft PostNL in plaats van de gebruikelijke 24 uur, 48 uur nodig voor de bezorging van een zending. Heeft u na drie werkdagen nog steeds niets ontvangen, neem dan contact op met ons op.