Daarom inkZilla.nl:

Goedkoopste van Nederland

Gratis verzending vanaf € 25,-

Perfecte service

100% tevredenheidsgarantie

Top kwaliteit

HP printers

Op zoek naar de goedkoopste inkt en toner voor je HP printer?
Maak je keuze uit één van de onderstaande HP printer series.

Goedkoop inkt voor je HP printers bestellen.

Online je HP cartridges bestellen bij inkZilla.nl bestellen betekent goedkoop en gegarandeerde topkwaliteit. Wij hebben speciaal voor u een huismerk samengesteld waar kwaliteit voorop staat en dit tegen een zeer scherpe prijs. Met onze huismerk inktcartridges bespaar je wel tot 75% ten opzichte van het origineel. Hiermee bespaar je flink op de kosten per afdruk. Alle huismerk HP huismerk inktpatronen bevatten minimaal dezelfde hoeveelheid inkt als het origineel maar vaak zit er veel meer inkt in dan het origineel.

Vind de juiste HP cartridge voor je printer.

Is het de eerste keer dat je nieuwe inktcartridges voor je HP printer besteld, of twijfel je nog welke HP cartridgenummer je nu exact nodig hebt? Open je printer en bekijk het cartridgenummer dat je nu gebruikt. Je kunt ook op basis van je printermodel de juiste cartridge of toner eenvoudig op onze website vinden.

Extra besparen? Een HP Voordeelset vs. losse cartridges.

Vaak heb je maar één of twee kleuren nodig. Wil je toch maximaal profiteren? Koop dan een extra voordelige kant-en-klare HP Voordeelset. Sindskort kun je ook je eigen voordeelset zelf samenstellen. Uniek in Nederland en wij zijn de enigen die dit aanbieden: je kiest zelf welke kleuren je wilt hebben en dit voor dezelfde prijs als de voordeelset. Bepaal dus zelf de kleuren.

Bezorgen of ophalen in Almere.

Bestel je HP inktcartridges op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Doorgaans wordt deze dan de volgende dag al bezorgd. Inkt meteen nodig en liever dezellfde dag in Almere ophalen? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Kies dan de optie "ophalen" en wij nemen contact met je op om een tijdstip af te spreken. Ophalen kan bijna 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Dus 's avonds na het werk of in het weekend is helemaal geen probleem. Wij spreken gezamenlijk af wanneer het jou het beste uitkomt.


Verfijnd zoeken